Kvalita vody - Sachova studánka
Rozbor z května 2016
Odběr vzorku na chemický a mikrobiologický rozbor 3. 5. 2016
Teplota vzorku: 8,2°C
Chemický rozbor vyhověl ve všech sledovaných ukazatelích
Mikrobiologický nález: 0 KTJ/100 ml vzorku koliformních bakterií
0 KTJ/100 ml vzorku Escherichia coli
0 KTJ/ml mikroorganismů kultivovaných při 22°C
0 KTJ/ml mikroorganismů kultivovaných při 36°C
Mikrobiologický rozbor vyhověl ve všech sledovaných ukazatelích.
Vodu lze používat jako pitnou.
Vzhledem k proměnné kvalitě vody ve studánce doporučujeme vodu převařovat v případě jejího používání jako pitné vody
Diskusní fórum čtenářů
(prozatím žádný názor)
SOUVISEJÍCÍ TISKOVÉ ZPRÁVY A ČLÁNKY
Zveřejněno 11.06.2016 v 10:54 hodin